Verkkokauppatilaukset 24h
Puhelintilaukset:

Arkisin klo 9-16.30 / 045-2131330
Lähes päivittäin -24 asti 050-3227522
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Yli 150€ ostoksiin ILMAINEN KOTIINKULJETUS

Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin
Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin

Loppu! LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA, 4 poltinta + sivukeitin

SUOMI 100 VUOTTA Juhlagrilli

399,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa
Palautusoikeus 14 päivää

LED-Kaasugrilli SUOMI 100 VUOTTA


ONNEA SUOMI!

Uniikki LED-kaasugrillimalli Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi!

Rajoitettu erä

 

Suomen itsenäistyminen

Suomen autonominen suurruhtinaskunta julistautui itsenäiseksi valtioksi ja irroittautui Venäjän keisarikunnasta joulukuussa 1917.

Ensimmäisessä maailmansodassa keväällä 1917 Venäjä kärsi valtavat tappiot Saksalle. Venäjä ajautui sisäisiin ongelmiin ja vallankumoukseen, jonka seurauksena keisarivalta kaatui. Suomen itsenäistymisen mahdollisuutta alettiin selvittämään ensimmäisen kerran julkisesti 31.3.1917 P.E. Svinhufvudin kunniaksi järjestetyssä kansanjuhlassa, hänen palattuaan Siperiasta.

Suomen eduskunta julistautui korkeimmaksi valtiomahdiksi 18.7.1917 hyväksytyllä valtalailla. Valtalaki hyväksyttiin äänin 135-55. Venäjän hallitus ehti kuitenkin hajoittaa eduskunnan ennen valtalain voimaanastumista. Uusi eduskunta valittiin Suomelle 1.-2.10.1917.

Suomen uusi eduskunta julistautui Suomen korkeimman vallan haltijaksi 15.11.1917. Svinhufvud kokosi itsenäisyysmiehistä uuden senaatin, joka aloitti toimintansa 27.11.1917. Senaatin tavoitteena oli itsenäistää Suomi mahdollisimman nopeasti.

Senaatti esitti laatimansa itsenäisyysjulistuksen eduskunnalla 4.12.1917, joka hyväksyi sen 6.12.1917 äänin 100-88. 

Itsenäisyysjulistuksen hyväksymispäivä 6.12. vakiintui myöhemmin Suomen kansallispäiväksi, Suomen itsenäisyyspäiväksi!

 

 

SUOMI 100 VUOTTA -Juhlagrillin synty

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päätimme tuoda markkinoille uniikin LED-juhlagrillimallin. Grilli on suunniteltu ja nimetty hienon kotimaamme juhlavuoden mukaan. Ei siis ole täysin sattumaa, että grillin pääväri on valkoinen, käyttöpaneelin nupit ovat varustettu sinisillä LED-valoilla ja ohjauspaneelista, sekä ovesta löytyvät SUOMI 100 VUOTTA-Leijonalogot. 

Aivan uudestaan emme lähteneet pyörää kuitenkaan keksimään, tai tässä tapauksessa grilliä siis. Vaikka grilliä on tuunattu ja varustelua lisätty Suomen juhlavuoteen sopivaksi, perustuu se kuitenkin jo olemassa oleviin grillimalleihin, joten myös varaosia on saatavilla. 

Grilliä suunniteltaessa mietimme pitkään millaista grilliä lähdemme valmistamaan. Alkuvaiheessa suunnittelimme mahdollisimman halpaa grilliä, se ei kuitenkaan oikein täyttäisi juhlagrillin kriteereitä. Tämän jälkeen kirkastui ajatus laadukkaasta grillistä Suomea kunnioittaen, jonka hinta pidetään kuitenkin lähes kaikkien saavutettavissa. Lopputuloksena meillä on SUOMI 100 VUOTTA LED-Juhlagrilli, jonka myyntihinta on sama kuin grillin perusmallilla. Olemme siis todella tyytyväisiä lopputulokseen.

 

 

Myyntipuhe 

Juhlagrilliä on myynnissä reilu, mutta rajoitettu erä. Tämän grillin hankkimista kannattaa tarkkaan miettiä, sillä suomalainen juro ja vaatimaton luonne ei välttämättä kestä sitä ihailua, jonka grilli ystäväpiirissä aiheuttaa. 

Onko kateus todella katsojan silmässä? Tämän grillin kohdalla täytyy valitettavasti myöntää, että näin taitaa olla. Tässä valkoisessa grillimaailman kruunaamattomassa jalokivessa loistavat Suomen värejä täydentäen siniset LED-valot ohjauspaneelin säätönupeissa, kun ne ovat on-asennossa. Etenkin pimenevinä iltoina nuo valot todella luovat tunnelmaa. Lisäksi valoista huomaa, jos grilli on jäänyt vahingossa päälle. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun Suomen suvessa on grillijuhlien tiimellyksessä jäänyt grilli vahingossa päälle. Yleensä seuraukset eivät ole sen vakavampia kuin tyhjä kaasupullo, monesti se tosin on katastrofi.

Onko mitään ikävämpää, kuin yllättäen tyhjennyt kaasupullo kun pitäisi aloittaa seuraavan kerran grillaaminen?

Lahjana tämä grilli on mitä loistavin.

 

Juhlat tulossa?

Oletko sinä järjestämässä grillijuhlia? *wink *wink

Viettääkö joku lähipiirissä häitä? Täyttääkö pyöreitä? Kenties tuparit tulossa? Eläkelahjaksi?

Oletko joskus pähkäillyt mitä antaa lahjaksi tai oletteko kenties joskus porukassa vaivanneet päätä ajatuksella lahjasta. Voisiko parempaa ja käytännöllisempää lahjaa olla kuin upea kaasugrilli, jota ei ihan joka kodista löydy?

Grilli on monelle liian kallis investointi antaa yksin lahjaksi, mutta mikäpä estää keräämästä kimpparahastoa. Mieti asiaa omalta kohdaltasi, kumpi on parempi. Saada paljon pikkulahjoja, joilla ei ole yleensä pidempiaikaista käyttöä, vai saada yksi isompi yhteinen lahja, joka on oikeasti tarpeellinen pitkälle tulevaisuuteen.

 
 

Tuotetietoa:

 • Neljä poltinta, à 3kW
 • Sivukeitin 2,5kW
 • Kokonaisteho 14,5kW
 • Säätönupeissa siniset LED-valot, kun nupit on-asennossa
 • Kaasunsyöttö säädettävissä erikseen jokaisesta nupista
 • Jokaisessa nupissa oma integroitu Push&turn (paina ja käännä) sytytys
 • SUOMI 100 VUOTTA -leijonalogot ohjauspaneelissa, sekä toisessa ovessa
 • Kaksinkertainen kansi
 • Lämpömittari kannessa
 • Säilytystila ovilla, magneettikiinnitys
 • Kaksinkertaiset ovet
 • Sivutasot (toisen tason alla sivukeitin)
 • Grillaustaso n. 70x42cm ~2940cm2
 • kaksi valurautaritilää yht ~60% ja valurautaparila ~40%
 • Lämpötaso ruostumatonta terästä
 • Polttimet ruostumatonta terästä
 • Lämmönjakolevyt
 • Rasvapelti
 • Neljä lukittavaa pyörää helpottamaan siirtämistä
 • Koko n. L133cm, S59cm, K112cm
 • Nettopaino n. 36kg, bruttopaino n. 39kg
 • Suomenkielinen käyttö-ohje
 • CE-hyväksytty
 • Kahden vuoden takuu

 

Tässä grillissä palaset istuvat paikoilleen täsmällisesti ja kasaaminen on todella helppoa ja nopeaa.

 

Toimitetaan matkahuollon kautta, vaikka toimitustavaksi valittaisiin posti.

 

 

suomi_100_vuotta_juhlagrilli
Tyylikäs grilli, joka erottuu edullisemmista malleista viimeistellyllä ulkonäöllään ja laadukkaimmilla pintamateriaaleilla.
 
 
 
ka101670197_classic412 
 
Sivukeittimellä keität vaikka perunat grilliruokien kaveriksi. Tai letut jälkiruuaksi.
 
 
ka101670197_classic413 
 
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet pitävät kaasunsyötön aina tasaisena. Eivät ruostu ja tukkeudu, toisin kuin vanhanajan valurautapolttimet.
 
 
suomi_100_vuotta_juhlagrilli_grillausala
 
 
Reilu grillaustila valurautaparilalla ja -ritilällä. Lämpötaso ruostumatonta terästä.
 
 
suomi100vuottajuhlagrilliled_saatimet_01 
 
Säätimet LED-valolla.
 
 
suomi100vuottajuhlagrilliled_saatimet__01 
 
Sininen ja valkoinen kohtaavat upeasti tässä Suomi 100 vuotta juhlagrillissä.