Tee tilaus puhelimitse:
Arkisin klo 9.00-16.00 / 045-2131330
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki - HOLLANTILAINEN HUUTOKAUPPA!
Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki - HOLLANTILAINEN HUUTOKAUPPA! Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki - HOLLANTILAINEN HUUTOKAUPPA!

Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki - HOLLANTILAINEN HUUTOKAUPPA!

Tuotetta rajoitettu erä.

Osta nyt tällä hinnalla. Tilauksen teet verkkokaupan kautta ihan normaalisti.

237,64 €
339,00 €
Tilaa nyt. Alennus päättyy:
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki


Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki: Kevyt, Kätevä ja Luotettava

Tervetuloa tutustumaan Samos Puhallettavaan 1-paikkaiseen kajakkiin – täydelliseen kumppaniin vesillä seikkailuun! Suunniteltu kestämään ja tarjoamaan käyttäjälleen unohtumattomia melontakokemuksia, tämä kajakki yhdistää kätevyyden, keveyden ja luotettavuuden yhteen pakettiin.

Ominaisuudet:

 1. Kevyt ja kätevä: Kiitos ilmatäytteisen rakenteen, tämä kajakki on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Se voidaan taittaa pieneksi ja täyttää nopeasti ilmapumpun avulla. Olipa suunnitelmissasi lyhyt päiväretki järvellä tai pidempi seikkailu merellä, tämä kajakki tarjoaa vaivatonta kuljetettavuutta.

 2. Yhden hengen suorituskyky: Tämä kajakki on suunniteltu yhden hengen käyttöön ja tarjoaa optimaalisen tasapainon ja suorituskyvyn. Sen aerodynaaminen muotoilu ja kestävä materiaali takaavat sulavan liikkeen vedessä ja vakauden erilaisissa olosuhteissa.

 3. Monipuolinen käyttö: Olitpa sitten aloitteleva meloja tai kokenut seikkailija, tämä kajakki tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia vesillä liikkumiseen. Käytä sitä rentouttaviin melontaretkiin tai kuntoiluun – valinta on sinun!


Yhteenveto:

Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä, keveyttä ja luotettavuutta vesillä liikkumisessa. Olitpa sitten suunnittelemassa seuraavaa retkeäsi yksin tai ystävien kanssa, tämä kajakki tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia uusia vesistöjä ja luoda unohtumattomia muistoja luonnon keskellä. Valmistaudu seikkailuun – Samos-kajakki odottaa sinua!


Tuotetietoa:

 • Lujatekoinen Ocean Harbor puhalletta yhden henkilön kajakki
 • Sisäpuoli 0,6mm kestävä PVC
 • Ulkokangas 400D Oxford
 • Pehmustettu istuin
 • Mukana kantokassi, mela ja pumppu
 • Kantavuus 110kg
 • Vuoden takuu


  ---

  Miten hollantilainen huutokauppa toimii?

  Suomessa käydään perinteisemmin englantilaista huutokauppaa, jolloin hintaa "huudetaan" ylöspäin ja korkeimman tarjouksen tehnyt voittaa.

  Hollantilainen huutokauppa toimii käänteisesti. Hollantilaisessa huutokaupassa hinta laskee niin kauan, kunnes joku "huutaa" tuotteen itselleen. Ostaja pyrkii siis odottamaan hinnan alenemista mahdollisimman pitkään ennen huutoaan. Mitä alemmaksi hinta putoaa, sitä suuremmaksi riski kasvaa, että joku muu "huutaa" tuotteen itselleen.

  Hollantilainen huutokauppa päättyy sillä hetkellä kun joku ostaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet
-11.8%
Samos Puhallettava 1-paikkainen kajakki